Λαχταριστή και εύκολη συνταγή για κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα
Υλικά για 2-4 άτομα
- 1/3 φλιτζάνι μουστάρδα
- 1/3 φλιτζάνι μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 3 κιλά μπουτάκια κοτόπουλου
- αλάτι
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο (ή μπόλικο δενδρολίβανο)
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σ
 - ε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το ελαιόλαδο.
 - Προσθέστε μια πρέζα αλάτι.
 - Αλατίζετε το κοτόπουλο και τοποθετήστε τα σε ένα πυρέξ.
 - Ρίχνετε με το κουτάλι τη σάλτσα μουστάρδας μελιού πάνω από το κοτόπουλο.
 - Τοποθετήστε το δενδρολίβανο ανάμεσα στα κομμάτια κοτόπουλου.
 - Ψήστε για 45 λεπτά η μέχρι να πάρουν χρώμα τα μπουτάκια κοτόπουλου. Αφαιρέστε το πυρέξ από το φούρνο.
 - Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι πάνω από το κοτόπουλο πριν σερβίρετε.
 - Γαρνίρετε με ρύζι.
 
                                
                        


Δημοσίευση σχολίου
►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.